Who the hell is Trudy? (2015)

"Een aangrijpend levensverhaal verteld met humor. Een erg leuk boek dat snel weglas." Mariska op Goodreads

Who the hell is Trudy? Een vrouw zoals er maar één in het land rondloopt. Jaren geleden hoorde schrijver en journalist Peter Henk Steenhuis haar spreken op een verjaardagsfeest. Wat een liefdevolle moeder, wat een manwijf, wat een autonomie, wat een humor. En wat een dramatische levensloop, zonder dat ze er een ogenblik dramatisch over doet. Een vrouw om wie je niet heen kunt: zelfredzaam en nooit kapot te krijgen, wat er ook gebeurt. Zelfs een regelrechte moordaanslag is zij zonder wraakgevoelens te boven gekomen.

Luister naar wat Trudy over deze non-fictienovelle vertelt bij EenVandaag: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/who-the-hell-is-trudy.

Zie en hoor Trudy lezen uit haar boek bij RTV Drenthe: http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/102423/Doodgewone-huisvrouw-uit-Emmen-scoort-met-boek-over-eigen-leven.

Lees een voorproefje: https://www.trouw.nl/home/mevrouw-trudy-mag-wesley-bij-jou-~a6c09097.

"Ongeluk in de liefde leidde bij haar absoluut niet tot verbittering en met een flinke dagelijkse dosis morfine - genoeg om een ander langdurig onder zeil te brengen - om de pijn die haar lichaam teistert te kunnen doorstaan staat ze vrolijk met een motorzaag bomen te zagen. En dat je met een flinke dagelijkse dosis morfine - genoeg om een ander langdurig onder zeil te brengen - kunt leven, leven en nog eens leven. Peter Henk Steenhuis (1969), redacteur bij dagblad Trouw, vertelt in dit boek op een onnavolgbare manier het fascinerende maar ook hilarische levensverhaal van Trudy Schilder waaruit hopelijk vele lezers moed en vreugd kunnen putten." André Oyen op Lezers Tippen Lezers

Scroll naar beneden & klik op een boek