voorbeeld van een cursief bijschrift bij rechts-uitgelijnd plaatje

Cursussen spreken

Uitbundig gelach, een goed te volgen rode draad, kritische vragen waaruit blijkt dat uw boodschap is overgekomen. Daar droomt iedereen van die een beleidsvoorstel uit de doeken doet, een personeelsgesprek voert of een pensioenregeling introduceert. Hoe wordt deze droom werkelijkheid?

Niet door u met een lijst geboden en verboden het bos in te sturen, maar door met u aan het werk te gaan. Tijdens onze cursussen ervaart u uw eigen sprekersjeuk, benoemt u uw lichaamshouding door uzelf op film te bekijken, struikelt u over uw eigen spreektempo. Wat wij u leren, past u daarna onmiddellijk toe in een presentatie, waarbij u dan weer leerzaam commentaar krijgt.

Of wij organiseren met u een debattoernooi. Spannend, hilarisch en leerzaam. Als organisatie, afdeling of team ontrafelt u redeneertrucs, doorziet u argumentatief vals spel en bekwaamt u zich in het bepleiten van zaken waar u heimelijk geen heil in ziet. Door een beleidsstelling te verdedigen of aan te vallen, leert u beter redeneren, presenteren en incasseren.

Scroll naar beneden & klik op een boek